uw ogen en oren voor corporate communicatie en public affairs

We bevragen al uw stakeholders

StakeholdersLab bevraagt alle primaire en secundaire stakeholders waar u voor het behalen van uw strategische doelen van afhankelijk bent. We onderscheiden 15 stakeholdergroepen die voor de meeste organisaties van meer of minder belang zijn, maar vanzelfsprekend onderzoeken we ook andere stakeholders.

Wij maken uw organisatie empathisch

Voor ons is marktonderzoek geen doel op zich, maar een middel om organisaties empathischer (omgevingsgevoeliger) te maken en hun wendbaarheid (‘agility’) en veerkracht (‘resilience’) te verhogen, zodat ze zonder hun identiteit te verliezen tijdig kunnen meeveranderen met een veranderende omgeving. Wij halen de onderste steen boven, laten zien waar de grootste kansen liggen, wat de belangrijkste obstakels zijn en welke stappen u kunt zetten om de hoofden en harten van de stakeholders voor uw producten, diensten en organisatie te winnen.

Full-service bureau

Wij geloven in een nieuwe manier van werken waarbij niet de omvang van je organisatie, maar je netwerk en het vermogen om voor de klant zoveel mogelijk kwaliteit samen te brengen centraal staat. We hebben dus geen eigen webpanel, onderzoeksruimtes, notulistenteam, respondentenselectie, dataverwerkers of figurenmakers. Maar voor elke klant stellen we aan de hand van diens vraagstelling een dreamteam samen en huren we (vaak bij de grote bureaus) de allerbeste onderzoekstools, faciliteiten en ondersteuning in. Zo simpel is het dus.

Uw stakeholders krijgen de VIP-behandeling die ze verdienen

U vraagt zich wellicht af of StakeholdersLab over de voldoende gekwalificeerde interviewers beschikt om met de juiste tone-of-voice en voldoende kennis van zaken met uw belangrijke stakeholders te spreken? In dat geval kunnen wij u geruststellen.

Ruim 50 jaar ervaring in strategisch marktonderzoek

We realiseren ons terdege dat we het visitekaartje van onze opdrachtgevers zijn. Omdat wij de afgelopen decennia duizenden high-profile stakeholders mochten bevragen en ons altijd grondig in de issues en uitdagingen van onze opdrachtgevers en respondenten verdiepen, zijn we representatieve gesprekspartners met wie uw stakeholders op hun niveau van gedachten kunnen wisselen. Ook de onderzoekers die we inschakelen hebben circa twintig jaar ervaring. Door deze VIP-behandeling straalt de kwaliteit van ons werk positief af op de reputatie van uw organisatie.

Laat ons uw ogen en oren zijn

Stel ons op de proef en neem contact met ons op:

Info@Stakeholderslab.nl

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin