de mensen naast en achter StakeholdersLab

De oprichter

StakeholdersLab dat ben ik. Maar vanuit de netwerkgedachte werk ik samen met diverse senior-onderzoekers, adviseurs en kleine en grote zakelijke dienstverleners om volledige onderzoeks- en adviesprojecten voor mijn klanten uit te kunnen voeren.

Henk Noort

Henk juli 2016 3

Sinds mijn afstuderen in de cognitieve psychologie is het opzetten en uitvoeren van markt- en beleidsonderzoek en hierover rapporteren, adviseren en publiceren mijn grootste passie. Via diverse onderzoeksfuncties, waaronder bij het CBS, ISK en Motivaction, ontwikkelde ik me van projectleider, accountmanager, senior research manager, teamleider tot research director gespecialiseerd in strategisch stakeholder- en reputatieonderzoek. Vanuit de overtuiging dat strategisch marktonderzoek een specialistische aanpak vergt, nam ik in 2008 ontslag en richtte ik StakeholdersLab op. Ik had ook 3 jaar een column in Het Financieele Dagblad en werk sinds 2014 aan mijn nieuwe boek De Empathische Organisatie dat in de loop van dit jaar bij Nubiz verschijnt.

‘Henk Noort helpt ons al vele jaren naar volle tevredenheid voeling te houden bij hetgeen er onder onze stakeholders leeft. Hij heeft zich de complexe pensioenmaterie goed eigen gemaakt, levert degelijk vakwerk en is een goed ingevoerde gesprekspartner op senior niveau voor onze stakeholders. Zijn adviezen zijn toepasbaar en hebben onze stakeholderdialoog aantoonbaar verbeterd. Een prettige sparringpartner ook die met ons meedenkt.’

Hans ten Brinke, voormalig vice-president corporate communications APG Group en zelfstandig adviseur bij Mappa Consult

‘Henk heeft voor MediaPartners een klantonderzoek uitgevoerd. Niet alleen is zijn rapportage uitvoerig en professioneel, klanten lieten spontaan weten dat ze de contacten met Henk bijzonder hebben gewaardeerd. Goed werk!’

Alec Bergsma, voormalig managing director MediaPartners Group en tegenwoordig managing director en partner bij 5IVE.

Henk@stakeholderslab.nl

Ik geloof in de kracht van co-creatie en werk daarom waar mogelijk samen met senior-onderzoekers en adviseurs uit mijn omvangrijke netwerk. In het bijzonder en ook alweer geruime tijd met Wicher van Vreden en Bart Bel.

Wicher van Vreden

Wicher 1

Studeerde psychologie, onderzoeksmethodologie en marketing en heeft ruim 20 jaar ervaring met het uitvoeren van kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Hij werkte als teamleider en account director bij verschillende onderzoeksbureaus. Hij voerde vele onderzoeken uit op het raakvlak van identiteit, imago en positionering. Zijn inhoudelijke aandachtsgebieden omvatten o.m. de podiumkunsten, het betalingsverkeer en de financiƫle en zakelijke dienstverlening.

Wicher@stakeholderslab.nl

Bart Bel

Bart Nieuw juli 2016

Studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam en was bij diverse organisaties waaronder Nuon en Motivaction werkzaam als accountmanager en onderzoeker. Hij heeft zich gespecialiseerd in onderzoeksmethoden en -technieken en dataverwerking voor uiteenlopende markten en sectoren.

Bart@stakeholderslab.nl

Samenwerkingspartners

Als het project dat vereist, bijvoorbeeld voor de respondentenselectie, het uitwerken van de interviewopnames, het uitsturen en verwerken van online-vragenlijsten, strategisch (communicatie-)advies of publicaties, werk ik nauw samen met de volgende gespecialiseerde partnerorganisaties:

Motivaction

Het Notulistenteam

CustomerCentral

DataIM

Berlijn Teksten

StadsPeil

Terra Nova

Mappa Consult

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin