specialisme

Voor wie is StakeholdersLab er?

Onze klantenkring was altijd divers. We werkten regelmatig voor grote organisaties zoals ABN Amro, Rabobank, ING, SNS Bank, Triodos Bank, NIBC, Zwitserleven, ASR, VIVAT, NS, Achmea, CZ, VGZ, Aegon, NN Group, PostNL, T-Mobile, Nuon, ABP, APG, PGGM, Pensioenfonds Zorg & Welzijn, MN, Pensioenfederatie, MediaPartners, McKinsey, PwC, KPMG, NS, McDonald’s en de Consumentenbond. Door de diversiteit aan klanten hebben we geleerd ons snel in te werken in nieuwe sectoren/branches en weten we wat er op de meeste markten speelt.

Gespecialiseerd in (semi)overheid

We mochten bij tal van grote organisaties in de keuken kijken, maar hebben de meeste kennis over en ervaring en affiniteit met kleinere organisaties in met name de gezondheidszorg, bij lokale en regionale overheden en in het onderwijs.

Deze (semi)publieke organisaties bieden we door onze affiniteit met de publieke zaak en onze ervaring met soortgelijke organisaties én toonaangevende profitbedrijven de meeste toegevoegde waarde. Daarom nodigen we vooral zorginstellingen, lokale/regionale overheden en onderwijsinstellingen uit om contact met ons op te nemen voor een kennismakingsgesprek en/of een offerte op maat.

Kom kennis maken of vraag een offerte aan:

contact@stakeholderslab.nl

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin